Policija noskaidrojusi, kurš Jēkabpils laupīšanas laikā nošāva policistu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Policija ir noskaidrojusi Jēkabpils spēļu zāles «Fēnikss» laupīšanā iesaistīto noziedznieku lomas, un ir zināms, kurš nošāva policistu, piektdien vēstī laikraksts «Diena».

«Būtībā visi apstākļi ir noskaidroti, kas un kā bija, kas ko darīja, kāda ir kura loma. Runājot par pierādījumiem, ir daudz tiešo pierādījumu,» «Dienai» saka Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes Kriminālizmeklēšanas pārvaldes priekšnieks Jānis Lazdiņš.

Viņš norāda, ka policija cer lietu uz prokuratūru nosūtīt maija beigās, bet precīzs laiks skaidri nav zināms, viens no iemesliem – vēl nav saņemti visu ekspertīžu rezultāti. «Mēs esam saņēmuši tikai informāciju no ekspertiem, kuri tās (ekspertīzes) veica, kas ļauj izdarīt secinājumus par katras personas lomu notikumā. Ja, veicot ekspertīzes, parādīsies kādi blakus momenti, būs kāds vēl jāpratina, būs jānosaka vēl papildu ekspertīzes,» viņš paskaidroja.

Personas vārdu, kurš vainojams policista Andra Znotiņa nonāvēšanā, Lazdiņš neatklāja. Uz jautājumu, vai tas, kurš vainojams, ir atzinies, Lazdiņš saka: «Mums lietā ir noskaidrots, kurš ko darīja. Mēs nekomentējam, lai nebūtu sabiedrības ietekmēšanas, pirms vēl lieta līdz prokuratūrai aizgājusi.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu