Advokāts izmaksās prēmiju Jēkabpils apšaudē cietušajiem policistiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Zvērināts advokāts Aldis Gobzems pauž sašutumu, ka valsts nav spējusi rast juridisku risinājumu, lai izmaksātu Jēkabpils apšaudē cietušajiem policistiem solīto naudu.

«Uzskatu, ka šo jautājumu ir iespējams atrisināt vienas dienas laikā, atrodot juridisku risinājumu prēmiju izmaksai. Ja valsts nav gatava palīdzēt vieniem no drošsirdīgākajiem Latvijas iedzīvotājiem, kas rūpējās par mūsu visu drošību, mans birojs risinājumu atradīs vienas dienas laikā,» paziņojumā medijiem norāda advokāts.

Tāpat Gobzems pauž gatavību no savas kabatas izmaksāt 1000 latu prēmiju policistiem. Advokāts uzsver, ka tā šāda viņa rīcība nav labdarība, bet gan sociāli atbildīga rīcība.

«Tas ir absurdi, ka valsts iestādes šo jautājumu, nevis operatīvi risina, bet kā karstu kartupeli pārsūta no vienas iestādes uz otru. Tā ir klaja nevēlēšanās risināt šo jautājumu,» – tā advokāts.

Jēkabpils apšaudē ievainotie policisti juristu neizdarības dēļ nesaņem solīto palīdzību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu