Jēkabpils apšaude: policisti saņēmuši pabalstus un joprojām ārstējas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Policisti, kuri guva nopietnus ievainojumus bruņotās laupīšanas uzbrukumā Jēkabpilī - Rims Šveds un Salvis Tihanovskis, saņēmuši pabalstus un turpina ārstēties, kā arī saņemt rehabilitācijas pakalpojumus, portālam «Apollo» pastāstīja Iekšlietu ministrijas pārstāve Gunta Skrebele.

Viņa informē, ka pēc janvāra apšaudes un ārstēšanās Jēkabpils slimnīcā, abus policistus nosūtīja uz rehabilitācijas kursu Sociālās integrācijas valsts aģentūrā Jaundubultos.

Visus izdevumus par ārstēšanos sanatorijā sedza Iekšlietu ministrijas (IeM) Sporta un veselības centrs. Pēc šī rehabilitācijas kursa abiem policistiem bija jāturpina ambulatori ārstēties Jēkabpils slimnīcā, saņemot dažādas fizioterapijas procedūras.

Šobrīd Tihanovskis, kurš apšaudē ir guvis smagākus ievainojumus, iziet rehabilitācijas kursu Nacionālajā rehabilitācijas centrā «Vaivari», ko apmaksā IeM Sporta un veselības centrs.

Pēc Centrālās medicīniskās ekspertīzes slēdziena, saskaņā ar Ministru kabineta 2010.gada 21.jūnija noteikumiem Nr.565 «Noteikumi par valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku sociālajām garantijām», ārstēšanās vajadzībām no IeM Sporta un veselības centra budžeta cietušajiem arī izmaksāti naudas līdzekļi vienreizējā pabalsta veidā: Rimam Švedam – viens tūkstotis latu, bet Salvim Tihanovskim – pieci tūkstoši latu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu