Rīgā autovadītājs nomirst pie stūres un izraisa trīs auto sadursmi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Evija Trifanova/LETA

Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos gāja bojā septiņi cilvēki, no kuriem seši vienā negadījumā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Rīgā, Pērnavas ielā, sadūrās automašīna «Toyota Corolla», kuru vadīja 1939.gadā dzimis vīrietis, «Toyota Avensis», kuru vadīja 1965.gadā dzimis vīrietis un mikroautobuss «VW LT46», kuru vadīja 1957.gadā dzimis vīrietis.

Pēc policijas sniegtās sākotnējās informācijas, braukšanas laikā «Toyota Corolla» vadītājs nomiris pie auto stūres, pēc kā notika ceļu satiksmes negadījums.

LETA jau ziņoja, ka vakar Ogres novadā uz autoceļa Taurupe-Zaube automašīna «Audi 100» nobrauca no ceļa grāvī un ietriecās kokā. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira automašīnas vadītājs un pieci pasažieri.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 75 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 14 cilvēki un septiņi cilvēki gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 35 avārijas, kurās cietuši desmit cilvēki un septiņi cilvēki gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši astoņus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu vai kuri bijuši narkotisko vielu iespaidā. Seši no tiem bijuši alkohola reibumā, divi - narkotisko vielu iespaidā. Rīgas reģionā aizturēti trīs autovadītāji - viens alkohola reibumā un divi narkotisko vielu iespaidā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu