«Saskaņa» rīkos protesta akciju pret «Citadeles» pārdošanu (86)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Partija «Saskaņa» 28.septembrī pulksten 13 Doma laukumā rīkos protesta akciju pret «Citadeles» pārdošanu, portālu «Apollo» informēja partijas padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Katrīna Iļjinska.

«Saskaņa» uzskata, ka valdības apstiprinātais «Citadele» bankas pārdošanas darījums ir «zādzība, kādas Latvijā nebija kopš deviņdesmitajiem gadiem».

«Nedrīkst pieļaut, ka pelnoša valsts banka tiek bezkaunīgi nozagta, pretējā gadījumā nav izslēgts, ka pēc tās mums nozags arī LMT, Lattelecom, Latvenergo un pārējos uzņēmumus,» norāda «Saskaņas» vadītājs Nils Ušakovs.

Jau ziņots, ka Saeima ceturtdien nolēma neskatīt «Saskaņas centra» (SC) priekšlikumu Ministru kabinetam nekavējoties apturēt bankas «Citadele» akciju pārdošanu. Par lēmuma projekta iekļaušanu Saeimas darba kārtībā balsoja 31 deputāts, pret bija 32 deputāti, savukārt 17 deputāti balsojumā atturējās.

Komentāri (86)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu