DP komentē svētdien gaidāmo piketu (229)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Drošības policija (DP) ir informēta par plānoto svētdien gaidāmo piketu pret «Citadeles» bankas pārdošanu, portāls «Apollo» uzzināja DP.

DP, līdzīgi kā pirms citiem šāda veida notikumiem atbilstoši savai kompetencei veic darbības, lai identificētu iespējamos riskus sabiedriskajai drošībai un, ja tādi tiks konstatēti, savlaicīgi tos novērstu.

Tiek atgādināts, ka organizatoriem ir pienākums pasākuma laikā nodrošināt sabiedrisko kārtību un drošību, kā arī mierīgu un organizētu tā norisi.

Vienlaikus līdzīgi kā pirms citiem šāda veida publiskiem pasākumiem DP aicina iedzīvotājus, ja viņu rīcībā ir informācija par plānotām provokācijām minētā piketa laikā, vērsties DP (tālr.: 67208964) vai Valsts policijā (110) un neiesaistīties darbībās, kas ir vērstas pret sabiedrisko kārtību un drošību.

Iepriekš vēstīts, ka 28.septembrī tiek rīkots pikets pret «Citadeles bankas prihvatizāciju», kuru rīko Rīgas mērs Nils Ušakovs. Saistībā par šo piketu naktī uz trešdienu daudzi cilvēki saņēma e-pasta vēstules, kuras it kā sūtījis Ušakovs. Tika skaidrots, ka šāds solis ir daļa no priekšvēlēšanu kampaņas.

Komentāri (229)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu