Ēģiptē vāc informāciju par darbiniekiem viesnīcās, kurās pirms katastrofas bija apmetušies krievu tūristi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ēģiptes tiesībsargājošās iestādes pašlaik vāc informāciju par to viesnīcu apkalpojošo personālu, kurās bija apmetušies tūristi no liktenīgā reisa, vēsta aģentūra TASS.

Tiesībsargājošas iestādes galvenokārt interesē tie viesnīcu darbinieki, kuriem saistībā ar viņu darba pienākumiem bijusi pieeja viesnīcas iemītnieku numuriņiem. Runa ir par apkopējiem un citu apkalpojošo personālu.

Bez tam, Ēģiptes prokuratūra jau uzklausījusi 30 Šarm eš Šeihas lidostas darbinieku liecības, tostarp arī administrācijas. Zināms, ka nopratināti Gaisa satiksmes un navigācijas pārvaldes, tehniskās apkalpes dienestu un aviokompānijas «EgyptAir» pārstāvji.

Pagājušajā nedēļā Ēģiptes specdienesti sāka izskatīt videonovērošanas kameru ierakstus no Šarm eš Šeihas lidostas traģēdijas dienā, lai noskaidrotu, vai lidmašīnā nav iekāpusi kāda aizdomīga persona. Tiek skaidrotas to cilvēku personības, kas pirms pacelšanās atradās lidmašīnā.

Ekspertīzēm paņemti avarējušās lidmašīnas degvielas paraugi un nopratināti ēdināšanas kompānijas darbinieki, kas gādāja par pasažieru un apkalpes ēdināšanu lidojuma laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu