Latvijas tūriste Ēģiptē: Paliek neomulīgi, cilvēki arvien mazāk, bet mums nekas netiek skaidrots (94)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Izsludinātās evakuācijas dēļ Šarm eš Šeihas viesnīcas kļūst aizvien tukšākas, bet daļa Latvijas tūristu vēl šodien bija neziņā, kad varēs tikt mājās. Tā stāsta Annija, kurai no Šarm eš Šeihas doties uz Latviju vajadzēja svētdien, vēsta LNT ziņas. 

«Mums principā netiek skaidrots, kāpēc reisa nav. Neomulīgi, jo cilvēku kļūst aizvien mazāk, bet pašlaik kaut kas notiek, kaut kas tiek risināts, lai nokļūtu mājās. Pirms tam viss likās, ka tikai pārliekas, pārliekas, tagad, šķiet, ka kaut kas ir sakustējies,» stāsta Annija.

Pašlaik Šarm eš Šeihā vēl atrodas 155 Latvijas valstspiederīgo, kuri ir kompānijas GoAdventure klienti. Vēl aptuveni 170 GoAdventure klientu iestrēguši Ēģiptes kūrortā Hurgadā, informē Ārlietu ministrija. Tūroperators šodien paziņoja, ka panākta vienošanās no Hurgadas Latvijas valstspiederīgos nogādāt mājās rīt no rīta, bet no Šarmelšeihas – rīt vakarā. Lidojumi jau esot rezervēti.

Visi ceļotāji ir drošībā un izmitināti viesnīcās bez maksas. Ārlietu ministrijā akcentē, ka pašlaik lidojumi atcelti tikai uz Šarm eš Šeihas lidostu, un uz pārējām Ēģiptes pilsētām, tostarp Hurgadu, lidojumi turpinās. Tomēr pirms došanās uz Ēģipti ir ieteicams izvērtēt riskus. Aktuālā informācija par ceļošanu uz un no Ēģiptes pieejama Ārlietu ministrijas mājaslapā.

Komentāri (94)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu