Aviokatastrofa Ēģiptē: Interneta lietotājus pārsteidz dīvaina suvenīru akcija (62)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/kristi_uae

Sociālā tīkla «В контакте» lietotājus pārsteigusi administratoru rīcība, kas Krievijas lidmašīnas katastrofā Ēģiptē bojāgājušajiem veltītā piemiņas profilā piedāvā iespēju iegādāties suvenīrus ar jaunākās pasažieres fotogrāfiju, vēsta Krievijas mediji. 

Kā vēsta krievu mediji, sociālā tīkla lietotājiem tiek piedāvāta iespēja iegādāties cepuri ar pašas jaunākās bojāgājušās lidmašīnas pasažieres – 10 mēnešus vecās Darinas fotogrāfiju. Cepures cena ir 17,64 eiro.  

Tāpat interneta vietnes administratori piedāvā 15 procentu atlaidi visai produkcijai, kas veltīta traģēdijas upuriem. Turpat ticis norādīts, ka visi pārdošanā gūtie līdzekļi tiks nodoti bojāgājušo tuviniekiem. 

Tomēr pieraksts «izdevīgs piedāvājums» pie šiem savdabīgajiem suvenīriem izsaucis sociālā tīkla lietotāju sašutumu. 

Jau vēstīts, ka meitenītes mirstīgās atliekas atrastas tuvāk lidostai, no kuras pacēlās lidmašīna, kas liek domāt, ka sprādziens lidmašīnu sarāva gabalos drīz pēc pacelšanās.

Tāpat ziņots, ka sociālās saziņas tīklos parādījusies fotogrāfija ar pašu jaunāko Ēģiptes aviokatastrofas upuri - mazo Darinu. Fotogrāfiju uzņēmusi meitenītes māte 15.oktobrī pirms došanās ceļojumā uz Ēģipti. «Galvenais pasažieris Darina Gromova,» rakstīts zem fotogrāfijas, kas izvietota «Instagram».

Mazās Darinas Gromovas mirstīgās atliekas tika atrastas 1.novembrī.

Kā informējis portāls «Apollo», pēc pacelšanās no Šarmelšeihas lidostas Sinaja pussalas ziemeļos nogāzās ar zīmolu «Metrojet» strādājošās Krievijas aviokompānijas «Kogalimavia» lidmašīna «Airbus A-321», ar 217 pasažieriem un septiņiem apkalpes locekļiem, kas veica čārterreisu no Šarmelšeihas Ēģiptē Sanktpēterburgu.

Komentāri (62)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu