Videonovērošanas kameras nofilmējušas Parīzes asinspirts galveno vaininieku (47)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Teroristiskā grupējuma «Daesh» («Islāma valsts») terorists, Eiropas meklētākā persona Salahs Abdeslams, kurš ir viens no Parīzes teroraktu rīkotājiem, veiksmīgi izbēdzis no likumsargiem neilgi pēc teroraktu pastrādāšanas. Tagad šo faktu apstiprina arī publicēti ekrānuzņēmumi, kuros redzams Abdeslams un viņa līdzzinātājs. 

Kā vēsta «The Mirror», Abdeslams bija viens no teroristiem, kurš sarīkoja asinspirti Parīzē, nogalinot 130 cilvēku. Amatpersonas uzskata, ka pēc teroraktu veikšanas, Abdeslams mēģinājis bēgt uz Beļģiju. Tagad šīs ziņas ir apstiprinātas, jo viņš ar savu līdzzinātāju Hamzu Atū nofilmēts kādā degvielas uzpildes stacijā, kas atrodas galvenās autostrādes no Parīzes uz Briseli.

Foto: Reuters/Scanpix

Videomateriālā redzams, kā terorists nervozi kustina rokas, kuras ielicis kabatā. Vēlāk viņus uz robežas aizturējuši arī policisti, taču tie palaiduši Abdeslamu brīvībā.

Vēlāk Muhameds Amri un Hamza Atū tika arestēti Briseles migrantu rajonā Molenbēkā.

Foto: Reuters/Scanpix
Komentāri (47)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu