Ceļā uz «Positivus» sāk veidoties sastrēgums (34)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ceļā uz festivāla «Positivus» norises vietu Salacgrīvā sāk veidoties transporta sastrēgums, kuros jāgaida vismaz 15 minūtes, novēroja aģentūra BNS.

Sastrēgums sāk veidoties pēc Salacas tilta, iebraucot Salacgrīvā. Autovadītājiem jārēķinās, ka sastrēgumos jāpavada vismaz 10-15 papildu minūtes.

Īpaša drūzmēšanās novērojama pie festivāla autostāvvietas.

Latvijas autoceļu uzturētājs «Latvijas Valsts ceļi» informē, ka virzienā no Vidzemes uz festivāla norises vietu, uz autoceļa «P11» remontdarbu dēļ ir uzstādīti četri luksofori, tāpēc uzņēmums aicina uz festivālu doties, apbraucot tos caur Stalbi un Umurgu pa autoceļu «P14».

Jau ziņots, ka Salacgrīvā piektdien sākas desmitais «Positivus» festivāls. Piektdien uz festivāla galvenās, «Lattelecom», skatuves uzstāsies mūziķis Marks Ronsons, savukārt sestdien - «Grammy» nominanti «M83», kuru dziesmas iekļautas vai visu jauniešu auditorijai paredzēto blokbāsteru skaņu celiņos. Svētdien uz «Lattelecom» skatuves kāps amerikāņu rokmūzikas dzīvā leģenda Igijs Pops.

Britu elektronikas skatuvi «Positivus» festivālā pārstāvēs Lielbritānijas mūziķi «Years & Years», kā arī «Grammy» un «Mercury Prize» nominētie «Hot Chip». Savukārt franču elektroniku - duets «Air».

Latvijas mūzikas skatuve festivālā  tiks pārstāvēta daudzveidīgās izpausmēs - uzstāsies latviešu metāla grupa «Skyforger», latviešu hiphopa veterāns Ozols, rokgrupa «Dzelzs Vilks», «Carnival Youth», Alise Joste, grupa «Mielavs un Pārcēlāji», «DaGamba» un citi.

Jau ziņots, ka veselības problēmu dēļ dziedātāja Ellija Goldinga neuzstāsies festivālā, kā iepriekš bija plānots.

Valsts policija jau iepriekš informējusi, ka festivāla laikā Salacgrīvas apkārtnē gaidāmi satiksmes sastrēgumi un ka festivālā kārtību uzraudzīs kopumā 130 policisti.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu