Piedzērušos «islāmistu» jokadaru dēļ kavējas «Ryanair» lidojums (36)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«Ryanair» lidojums no Briseles uz Madridi tika aizkavēts vairāk par divām stundām pēc tam, kad vīrieši no Beļģijas sākuši jokot, ka ir «islāmisti ar bumbām», vēsta BBC. 

Pasažieri tika evakuēti, kamēr policija meklēja sprāgstvielas.

Izmeklētāji apgalvo, ka vīrieši jau bija piedzērušies, kad iekāpa «Ryanair» lidmašīnā agrā sestdienas rītā.

«Lidojuma apkalpe attiecās uzņemt deviņus cilvēkus,» pavēstīja policijas pārstāvji. Viens no viņiem izstrādāja traku joku, sākot saukt: «Allahu akbar».

Arī visa bagāža tika izņemta no lidmašīnas, lai to pārbaudītu ar suņiem.

Lidostā drošības pārbaudes ir īpaši stingras, kopš 2016. gada teroristu uzbrukuma Briseles metro stacijā, kad bojā gāja 32 cilvēki.

«Ryanair» ir vairākkārt uzsvēris, ka nepieļaus nepiedienīgu uzvedību savās lidmašīnās pēc vairākiem incidentiem, no kuriem daudzi bijuši Lielbritānijā.

Pagājušajā mēnesī lidsabiedrība aicināja Lielbritānijas lidostas ieviest «divu dzērienu» limitu pēc tam, kad BBC pētījumā atklājās, ka pērn par 50% pieaudzis piedzērušos pasažieru arests.

Lidsabiedrība jau ir aizliegusi Lielbritānijas klientiem dzert «duty free» alkoholu lidmašīnā.

Vairāk nekā puse no apkalpes locekļiem, kas piedalījās aptaujā, norādīja, ka ir piedzīvojuši piedzērušos pasažieru nelabvēlīgu uzvedību Lielbritānijas lidostās.

Komentāri (36)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu