Sieviete iet bojā austrāliešu kūciņu ēšanas konkursā uz ātrumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Austrālijā sieviete gāja bojā, piedaloties konkursā, lai apēstu pēc iespējas vairāk austrāliešu kūciņu - lamingtonu, vēsta raidsabiedrība BBC.

60 gadus vecajai sievietei sākušies vēdera krampji konkursa laikā Hervejas līča viesnīcā Kvīnslendā, lai svētdien, 26. janvārī, atzīmētu Austrālijas dienu.

Sacensību dalībnieki iepriekš tika filmēti, ātri apēdot lamingtonus - tradicionālo biskvīta kūku, kas pārklāta ar šokolādi un kokosriekstu skaidiņām.

Viņai tika sniegta pirmā palīdzība notikuma vietā un nogādāta slimnīcā, bet vēlāk viņa nomira.

Sievietei sākušās grūtības pēc vienas kūciņas notiesāšanas, vēsta aculiecinieki. Ir parādījies video fragments, kurā redzami citi krodziņa patroni, kas pirms nelaimes uzmundrina ēdājus.

Pludmales māja viesnīca Hervejas līcī sociālajā tīklā "Facebook" ievietoja ziņojumu, kurā izsaka līdzjūtību sievietes ģimenei un draugiem.

Ēšanas sacensības ir populāra spēle Austrālijas dienas laikā - valsts svētkos, kas iezīmē pirmo eiropiešu ierašanos Austrālijā.

Konkursa dalībnieki parasti laimē balvas par tik daudz kūku, pīrāgu, hotdogu vai cita ēdiena ēšanu uz ātrumu ierobežotā laikā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu