VIDEO NMPD godina vairāk nekā 100 savus darbiniekus visā Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests (NMPD) apbalvojis vairāk nekā 100 savus darbiniekus visā Latvijā, tā sakot paldies par personīgo ieguldījumu un profesionalitāti darbā, kā arī izcilu veikumu kritiskos izsaukumos, ziņu mediju "Apollo.lv" informē NMPD.

Epidemioloģisko drošības pasākumu dēļ ierastā svinīgā apbalvojumu pasniegšanas ceremonija NMPD, sanākot visiem kopā, jau otro gadu izpaliek. Apbalvojumi pie darbiniekiem aizceļoja individuāli, jo atzinību ir svarīgi paust arī šajā sarežģītajā pandēmijas laikā.

NMPD sakot paldies par darbu un cildinot veikumu, apbalvoti dienesta darbinieki, kuri īpaši sarežģītās situācijās paveikuši visu iespējamo un neiespējamo, glābjot cilvēku dzīvības, kā arī darbinieki, kuri ikdienā un daudzu gadu garumā savas zināšanas un enerģiju pašaizliedzīgi velta dienestam. Apbalvojumi pasniegti vairākās nominācijās – "Mūža ieguldījums", "Par profesionalitāti", "Par ieguldījumu", "Atzinības raksts" un "Par ilggadību".

Tos saņēma dienesta darbinieki no Rīgas, Cēsīm, Jelgavas, Valmieras, Daugavpils, Jēkabpils, Ogres, Madonas, Rēzeknes, Lielvārdes, Ludzas, Gulbenes, Talsiem, Rojas, Skrundas, Krāslavas, Dagdas, Salacgrīvas, Bauskas un Iecavas.

Apbalvojumi ir piešķirti gan kolēģiem, kuri dienestā darbu sākuši tikai pirms dažiem gadiem, bet jau spējuši apliecināt augstu profesionalitāti un misijas apziņu, gan arī ļoti pieredzējušiem kolēģiem, kuri savam sirdsdarbam veltījuši pat 40 un vairāk gadus.

Apbalvoto vidū ir arī mediķu brigādes, kas saņēmušas atzinību par izsaukumos apliecinātu profesionalitāti, veicot atdzīvināšanas pasākumus saspringtās un sarežģītās situācijās, kad izšķirošs bijis teicams komandas darbs, spēja rīkoties profesionāli, precīzi un saskaņoti. Tostarp apbalvota brigāde, kura cilvēka dzīvību glābusi, strādājot divatā (mediķis kopā ar autovadītāju).

Divkāršu atzinību saņēmusi brigādes vadītāja, kura ar nepilna mēneša starpību, pateicoties sekmīgi veiktiem atdzīvināšanas pasākumiem, glābusi divu cilvēku dzīvības, katrā izsaukuma reizē vadot brigādi citā sastāvā.

Godināti arī tie dienesta darbinieki, kuri ar savu atdevi un nesavtīgu darbu stiprina dienestu, rūpējas, lai tas būtu spēcīgs un kolēģi justos atbalstīti un lepotos ar savu darba vietu. Tie ir darbinieki, kuri ir padomdevēji gan jaunajiem kolēģiem, gan arī drošs plecs pieredzējušajiem. Īpaši godināti arī tie darbinieki, kuri dienestam veltījuši savu mūžu, strādājot tajā vairāk nekā 25 gadus.

Tāpat dienesta augstākie apbalvojumi pasniegti darbiniekiem, kuri devuši neatsveramu ieguldījumu Covid-19 pandēmijas laikā, stiprinot gan dienesta spēju nodrošināt savu funkciju un darba nepārtrauktību, gan arī iesaistoties krīzes pārvarēšanā nozarē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu