VIDEO "Eksperti tagad prāto, vai viņi ir trīs vai četri." Peskovs joko par Putina dubultniekiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kara noziedznieks Vladimirs Putins.
Kara noziedznieks Vladimirs Putins. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krievijas diktatora Valdimira Putina runasvīram Dmitrijam Peskovam kārtējo reizi nācies iedzīvotājiem atkārtot, ka Putinam neesot dubultnieku. 

Pēdējā laikā atkal ir uzvirmojušas runas par Putina veselības sašķobīšanos un to, ka viņam varētu būt vairāki dubultnieki. 

"Eksperti tagad prāto, vai viņi ir trīs vai četri," sacīja Peskovs. "Kuru mēs tagad redzam katru dienu - vai viņš ir trešais vai ceturtais dubultnieks? Nav skaidrs, vai ne? Bet Putins mums ir vienīgais." 

Kā vietnē "X" atzīmējis Ukrainas iekšlietu ministra padomnieks Antons Gerašenko, Krievijas prezidenta preses sekretāram Peskovam atkal un atkal ir personīgi jāapliecina, ka Putinam nav dubultnieku. 

Britu tabloīds "The Sun" nesen rakstīja par Japānas ekspertu komandas veiktu pētījumu, kurā tika analizēti Putina sejas un balss ieraksti. Tajā secināts, ka Putins, iespējams, izmanto divus ķermeņa dubultniekus. 

Peskovs jau iepriekš vairākkārt ir noraidījis informāciju, ka Putinam būtu dubultnieki.

71 gada vecā Putina personīgā dzīve un veselība tiek turēta lielā slepenībā. Kremļa saimnieks cenšas sabiedrībai projicēt spēkavīra tēlu.

Līdz šim Krievijas varas iestādes gandrīz vienmēr ir noliegušas baumas par Putina veselību ar vienu ievērojamu izņēmumu. 2018. gadā viņš pazuda uz divām dienām vien dažas nedēļas pirms izšķirošajām prezidenta vēlēšanām. Toreiz Peskovs atzina, ka Putins ir "saaukstējies", vainojot pie tā "ziemu".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu