"Man sirds lūst." Pret Mārci Judzi vērstās apsūdzības komentē arī viņa iepriekšējā sieva (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēdējās dienās Latviju pāršalcis skandāls, kas risinās starp "Dzelzs vilks" bundzinieku Mārci Judzi un viņa bijušo sievu Rūtu. Ģimenes drāmu publiski komentējusi arī Mārča iepriekšējā sieva Eva Judze.

Eva vietnē "Facebook" veltījusi vairākas ierakstu sērijas, ne tikai paužot atbalstu savam bijušajam vīram, bet arī vēstot neglaimojošas lietas par Rūtu Judzi. 

"Man sirds lūzt, par Mārča sievas Rūtas Judzes pēdējiem publiskajiem izteikumiem par manu bijušo vīru un mūsu dēla tēvu. Kā bijusī sieva, bērna māte es nevaru klusēt, kamēr notiek nepamatota, publiska Mārča apmelošana.

Lai nebūtu nekādu šaubu: apsūdzības, kas izteiktas pret manu bijušo vīru, nav tikai nepatiesas, bet arī absurdas. Mūsu abu ģimenes ir bijušas ļoti tuvas visus šos gadus, līdz ar to arī es esmu bijusi lietas kursā par visu notiekošo.

Nekad Mārcis nav izrādījis pret mani agresīvu vai kontrolējošu uzvedību. Viņš dievina visus savus bērnus, ieskaitot mūsu kopīgo dēlu, un viņa apņemšanās par viņu labklājību vienmēr ir bijusi nesavtīga.

Man ir sāpīgi redzēt melus, kas aizēno patiesību ar sensacionāliem stāstiem, it īpaši, kad runa ir par tik personīgām lietām kā ģimenes dinamika. Es vienmēr esmu cienījusi savu privātumu un mierīgu eksistenci, bet šo nepatiesību smaguma dēļ man ir jāpārtrauc klusēšana. Man arī ir ko teikt, bet šajā gadījumā – TAISNIBU!

Vēl vairāk mani uztrauc patiesības neievērošana un šo izdomājumu ietekme ne tikai uz Mārča dzīvi, bet arī uz sabiedrības uzskatu par viņu, par viņa ģimeni, grupas biedriem un tiem, kuri viņam ir tuvi.

Ir sāpīgi redzēt, kā Rūta izplata nepatiesus apgalvojumus, un es aicinu sabiedrību paturēt prātā avotu uzticamību pirms pieņem spriedumu.

Manā pieredzē es vienmēr esmu vērtējusi un saglabājusi savu privātumu, bet tagad tas ir kļuvis nekontrolējami. Ir laiks pateikt vairāk par to, kas notiek, lai sabiedrība būtu informēta un saprastu visu stāstu.

Mans bijušais vīrs vienmēr respektējis savus bērnus un Rūtu, nepubliskojot tos medijos.

Ir smagi noskatīties, kā Mārcis tiek apsūdzēts un noniecināts, turpinot saglabāt klusumu par ģimenes lietām. Tomēr šajā situācijā es jūtu, ka ir pienācis laiks uzrunāt sabiedrību un dalīties ar taisnību!

Manā pieredzē es vienmēr esmu vērtējusi un saglabājusi savu privātumu, bet tagad tas ir kļuvis nekontrolējami. Ir laiks pateikt vairāk par to, kas notiek, lai sabiedrība būtu informēta un saprastu visu stāstu.

Attiecībā uz manu bijušā vīra raksturu, es gribu uzsvērt, ka viņš vienmēr ir bijis godīgs, atbildīgs un uzmanīgs ģimenes cilvēks. Viņš nekad nav centies izplatīt privātās lietas publiski un vienmēr ir centies atrisināt problēmas mierīgi un izlīgumā.

To ir ļoti sāpīgi redzēt, kā viņa reputācija tiek sagrauta ar nepamatotiem apgalvojumiem, un es un mana ģimene esam šeit, lai stāvētu viņa pusē.

Rūta nekad nav atzinusi manu un Mārča dēlu, kaut gan, uzsākot attiecības, labi zināja, ka Mārcim ir mazs bērns. Jau sākotnēji viņa neatbalstīja dēla saskarsmi ar Mārci. Emīls vienmēr viņas klātbūtnē jutās nevēlams un neatzīts. Ir bijušas situācijas, kad Mārča otrās laulības laikā viņa un Rūtas bērni nevarēja Emīlu saukt par brāli. Emīla ciemošanās laikā, kad dēls bija maziņš, viņa pagatavoja ēdienu saviem bērniem, bet Emīlam ēst nedeva - tā nebija vienu reizi vien. Vai, piemēram, Mārča un Rūtas dēla dzimšanas dienā, Emīlam un vecvecākiem lika justies nevēlamiem, liekot doties prom, jo viņi ieradās pirms pārējie viesi ieradušies.

Jau vēstīts, ka 12. decembrī Rūta "Facebook" atklāja līdz šim nezināmas un pat šokējošas detaļas par abu kopdzīvi, kas Rūtas vārdiem sakot, izrādījusies īsta elle.

Rūta gari un plaši stāstīja par piedzīvoto gan emocionālo, gan fizisko vardarbību no Mārča. 

Tajā pašā dienā internetā izplatījās arī video, kurā Judzis "draud Rūtai atņemt visu".

Pēc atklātā vēstījuma reaģēja arī Judzis, noliedzot visas apsūdzības. Viņš apgalvo, ka Rūta melo. 

Arī "Dzelzs vilks" reaģēja uz notiekošo, uz laiku pārtraucot sadarbību ar Judzi. 

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu