Loginovam prēmijā izmaksā 48 000 latu (269)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ceturtdien Rīgas brīvostas valde apstiprināja ostas gada pārskatu, tādējādi ostas pārvaldniekam Leonīdam Loginovam automātiski piešķirot prēmiju vairāk nekā 48 000 latu, ziņo portāls «Lsm.lv».

Kā skaidroja Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC), šāda prēmēšanas sistēma paredzēta līgumā. Ja tiktu nolemts neizmaksāt prēmiju, jebkurš brīvostas pārvaldes darbinieks varētu vērsties tiesā un tiesa lemtu, ka prēmija ir jāizmaksā, norāda Ušakovs.

Viņš solīja, ka šis būs pēdējais gads, kad prēmijas tiks izmaksātas pēc šādiem nosacījumiem, jo prēmēšanas sistēma brīvostas pārvaldē tiks mainīta.

Kā ziņots, Valsts kontrole konstatējusi, ka laika periodā no 2009. līdz 2011.gadam Rīgas brīvostā ir bijuši nelietderīgi un nelikumīgi tēriņi vairāk nekā 41 miljona latu apmērā.

VK revīzijā tika secināts, ka Rīgas brīvostas pārvaldes finanšu līdzekļi 595 000 latu apmērā nelikumīgi tērēti gan darba samaksas noteikumiem neatbilstošām prēmijām, dāvanām un veselības apdrošināšanai valdes locekļiem, gan kļūdaini aprēķinātiem pabalstiem, atvaļinājuma naudai un darba nespējas lapas naudai.

Komentāri (269)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu