Atklāta jauna informācija par Brjanskā apturēto automašīnu, kas saistīta ar teroraktu Maskavā (8)

Apollo.lv
Papildināts 10:36, 23. marts, 2024
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ASTRA/"Telegram"

Krievijas Valsts domes deputāts Aleksandrs Kinšteins apstiprinājis medijos izskanējušo informāciju, ka Brjanskas apgabalā aizdomās par iesaisti koncertzālē "Krokus Siti Holl" notikušajā apšaudē aizturēti divi cilvēki. Viņi pārvietojušies "Renault" automašīnā, vēsta Krievijas neatkarīgais izdevums "Meduza". 

Deputāts norāda, ka automašīna, kurā sēdējuši aizdomās turamie, tika atrasta naktī uz 23. martu pie Hatsunas ciemata Brjanskas apgabalā. Kinšteins norāda, ka aizdomās turamie nepakļāvās likumsargu pavēlēm un metās bēgt. 

"Pakaļdzīšanās laikā tika pielietoti šaujamieroči, automašīna tika apturēta. Viens terorists tika aizturēts uz vietas, pārējie bēga mežā. Meklēšanas rezultātā otrais aizdomās turamais atrasts un aizturēts ap plkst. 3.50 no rīta. Pārējie aizdomās turētie tiek meklēti," norādīja Kinšteins.

Kinšteins norāda, ka automašīnā atrasta pistole, "kalašņikova" automātiskais šaujamierocis un Tadžikistānas pilsoņu pases. "Telegram" kanāls "Astra" publicējis fotogrāfijas ar apturēto automašīnu.

Jau ziņots, ka nogalināto skaits apšaudē un ugunsgrēkā, kas piektdien notika netālu no Maskavas esošajā koncertzālē "Krokus Siti Holl", ir pieaudzis līdz vairāk nekā 60 cilvēkiem, sestdienas rītā paziņoja Krievijas Izmeklēšanas komiteja.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu